RASMIY USLUBNING QO’’LANILISH DOIRASI - Bobojonova Dilnoza Oxunjonovna (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Rasmiy uslub, tilshunoslik va yozma kommunikatsiya sohalarida muhim o‘rin tutadi. Uning asosiy maqsadi, aniq, ravshan va tushunarli fikrlarni ifodalashdir. Rasmiy uslub, asosan, rasmiy hujjatlar, ilmiy maqolalar, qonunlar, biznes-rejalar va boshqa rasmiy matnlarda qo‘llaniladi. Ushbu maqolada rasmiy uslubning qo‘llanilish doirasi, xususiyatlari va uning ahamiyati tahlil qilinadi.