IJODKORLIK-INSON RUHINING TILI VA HISSIY BARQARORLIK MANBAI - Eshova Surayyo Baxtiyor qizi (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Bugungi jadal rivojlanayotgan va tezlashgan zamonda ijodkorlik insonning ichki dunyosini ifodalash, ruhiy muvozanatini tiklash va hayotdagi hissiy tangliklarni yengishda muhim vosita hisoblanadi. Inson san’at orqali o’z kechinmalarini so’zsiz ifoda etish imkoniga ega bo’ladi. Bu jarayon hissiyotlarni tan olish, ularni boshqarish va ijobiy energiyaga aylantirishga xizmat qiladi.