ANTONIMLARNING MANBALARDA TALQINI - Turdiyeva Munisa; Eshonqulova Baxtiniso Ahmad qizi (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Bu maqolada antonimlarning manbalardagi ilmiy asosi va tasnifi ilmiy manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.