O‘ZBEK VA INGLIZ TILIDAGI ZAMONLAR KATEGORIYALARINING QIYOSIY TAHLILI - Davronov Murodjon Abrorovich; Ma’ripov Jalolxon Kamoliddin o‘g‘li (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Ingliz tilidagi mavjud zamonlarning o'zbek tilidagi qiyosiy shakllari o'rganish va tahlil qilish. Mazkur tillaridagi zamonlarning shakllanish tarixi, kelib chiqishi va turli xil yo'llar bilan hosil bo'lish jarayonlari. Ularning hosil bo'lishidagi tarixiy jarayonlar, omillar Va bugungi kundagi shakillarining farqlari haqida umumiy tahlil.