TARIXIY MANBALARNI RAQAMLASHTIRISH: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR - Mambetnazarova Altynshash Abatovna (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Ushbu maqolada tarixiy manbalarni raqamlashtirish jarayoni, uning ilmiy ahamiyati va zamonaviy imkoniyatlari yoritilgan. Shu bilan birga, raqamlashtirish jarayonida yuzaga kelayotgan huquqiy, texnik va metodologik muammolar tahlil qilingan. Manbalarni raqamli texnologiyalar yordamida saqlash va ommalashtirish imkoniyatlari ilmiy jihatdan asoslab berilgan.