INNOVATSION MENEJMENT VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA - Ne’matov Abdug‘ani (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
So‘nggi yillarda global iqtisodiyotda raqobatning keskinlashuvi, texnologik jarayonlarning tezlashuvi va raqamli iqtisodiyotning keng joriy etilishi natijasida innovatsion menejment va raqamli transformatsiya biznes boshqaruvida markaziy o‘ringa chiqdi.