XOTIRA VA ESLAB QOLISH JARAYONLARINI - Abdurahmon Shuhratovich, To’ymurodov (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2024)
Xotira va eslab qolish jarayonlarini tadqiq qilish psixologiyaning asosiy yo‘nalishlaridan biridir. Ushbu maqolada xotira turlari, eslab qolish mexanizmlari hamda ularni o‘rganishda qo‘llaniladigan usullar yoritiladi. Metodologik yondashuvlar va amaliy qo‘llanilish masalalariga alohida e’tibor qaratiladi.