PROFILAKTIKA INSPEKTORINING SUDXO‘RLIK BILAN SHUG‘ULLANUVCHI SHAXSLAR BILAN ISHLASHDA MAHALLA RAISI BILAN O‘ZARO HAMKORLIGI - Shokirov Bexroʻz Xusniddin oʻgʻli (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Mazkur maqolada profilaktika inspektorining sudxo‘rlik (foiz evaziga noqonuniy pul berish) bilan shug‘ullanuvchi shaxslarni aniqlash, ularning faoliyatini to‘xtatish hamda jinoyatlarning oldini olishda mahalla raisi bilan olib boriladigan o‘zaro hamkorligi tahlil qilinadi. Mahalla instituti va profilaktika inspektori o‘rtasidagi koordinatsiyalangan faoliyat samaradorligini oshirish bo‘yicha takliflar beriladi.