ILGARI SUDLANGAN SHAXSLAR O‘RTASIDA HUQUQBUZARLIKLARNING MAXSUS PROFILAKTIKASI CHORA-TADBIRLARINI AMALGA OSHIRISHDAGI VUJUDGA KELAYOTGAN MUAMMOLAR - Yusupov Jaxongir Baxodir oʻgʻli (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Ushbu maqolada ilgari sudlangan shaxslar bilan ishlashning huquqiy asoslari, maxsus profilaktika choralari, shuningdek, bu jarayonda uchrayotgan muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar tahlil etiladi. Jinoyatchilikka qaytish darajasining yuqoriligi ushbu toifada alohida yondashuv zarurligini ko‘rsatadi.