JAHON MAMLAKATLARIDA KOMPRAVISTIK PEDAGOGIKANING FUNKSIYALARI VA VAZIFALARI - Najmiddinova Saodat Abduvohid qizi (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
mazkur maqolada, avvalombor, kompravistik pedagogika haqida qisqacha ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Shu bilan birga, kompravistik pedagogikaning funksiyalari hamda vazifalari to‘g‘risida ham ma’lumotlar yozilgan. Shuningdek, jahon mamlakatlarida kompravistik pedagogikaning ahamiyati haqida ham aytib o'tilgan.