O`ZBEK QISSACHILIGIDA BAIIY PSIXOLOGIZM VA PSIXOLOGIK TASVIR VOSITALARI. - Ismoiljonova Nilufar Qahramonjon qizi (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Ushbu maqolada badiiy psixologizm va uning badiiy asarda qo`llanilishi, o`zbek adabiyoti qissachiligida inson ruhyati yoritilishi va psixoanalizning rivojlanish tamoyillari o`rganiladi.