MEXANIK ISHLAB CHIQARISH TIZIMLARIDA BOSHQARUV SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Voxobova Sarvinoz Maxamatkarim qizi (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Mazkur ishda mexanik ishlab chiqarish jarayonlarini boshqarishning zamonaviy yondashuvlari, ularni optimallashtirish tamoyillari hamda raqamli texnologiyalar yordamida samaradorlikni oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.