ХОРАЗМШОҲЛАР ВА ХИВА ХОНЛАРИ ДАВРИДАГИ ҲУНАРМАНДЧИЛИК ВА АМАЛИЙ САНЪАТ ТУРЛАРИГА ОИД МАЪЛУМОТЛАР. - Матякубов Холбек Шоназарович (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
ушбу мақолада муаллиф халқ ҳунармандчилиги ва амалий санъат турларининг Хоразмшоҳлар ва Хива хонларида даврларидаги ҳолатларига оид маълумотлар орқали ёритиб беради.