BIZNESDA MOLIYAVIY BARQARORLIK - G’ulomiddinov Husanjon (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Ushbu tezisda turli xil korxonalarda moliyaviy barqarorlikka erishish yo’llari va uzi moliyaviy barqarorlik nma ekanligi to’g’risida aytib o’tilgan.Moliyaviy barqarorlikka ega kuchli korxonalar tarixi va ular misolida ko’rib chiqiladi.Moliyaviy sog’lomlikka erishish uchun qanday yo’llar foydali deb ko’riladi, moliyaviy tashkilotlar haqida keltirib o’tilgan.