OʻZBEKISTON IQTISODIYOTI OʻSISHIDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI QOʻLLAB-QUVVATLASH - Haydarov Shahriyor Shirinboy oʻgʻli (Economics, management, and digital innovation in education: contemporary trends and approaches, 2025)
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning milliy iqtisodiyotdagi oʻrni va ahamiyati ​1. Iqtisodiy oʻsishning asosiy drayveri. Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik (KXB) Oʻzbekiston iqtisodiyotining barqaror oʻsishini taʼminlovchi strategik omil hisoblanadi.