HAYOTDA SEZGILARNING ROLI - Imonova Maftuna; Toshto’xtayeva Go’zal (Modern World Education: New Age Problems – New solutions, 2025)
Ushbu maqolada shaxsning kognitiv jarayonlaridan biri bo’lgan sezgi haqida tushuncha hamda sezgilarning fiziologik mexanizmlari, bundan tashqari sezgi haqida xorij olimlarining fikrlari va nazariyalari haqida ma’lumot berib o’tamiz.