“NUTQ MADANIYATI” MAVZUSINI INTERFAOL USULLARDA O‘QITISH - Vafoqulova Go’zal Ochilovna (Modern World Education: New Age Problems – New solutions, 2025)
Maqolada “Nutqning kommunikativ sifatlari” mavzusini interfaol usullarda o‘qitish masalalari yoritilgan.