MILLIY QADRIYATLARNING TASVIRIY SAN’AT OBRAZLARIDA AKS ETISHI - Axmedov Ravshan (Modern World Education: New Age Problems – New solutions, 2026)
Maqolada tasviriy san’at obrazlarida milliy qadriyatlarning aks etishi nazariy va tahliliy jihatdan o‘rganib chiqilgan.