BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA DIQQATNI KUCHAYTIRISHGA QARATILGAN PSIXOLOGIK MASHG‘ULOTLAR - Sharapova Dildora Baxtiyorovna; Abdurahmonova Mubina Abdulaziz qizi; Ibraimova Aqerke Altinbek qizi (Modern World Education: New Age Problems – New solutions, 2024)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining diqqat xususiyatlarini o‘rganish, diqqat va tafakkurning o‘zaro aloqadorligini tahlil qilish hamda diqqatni rivojlantirishga qaratilgan psixologik mashg‘ulotlar mazmunini yoritishga bag‘ishlangan.