KELAJAK AVLODNI TARBIYALASHNING PSIXOLO-PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Yo’ldoshev Tojiddin Abdukarimovich; Shomurotov Ulug’bek Melikboboyevich; Murodulloyeva NasibaNurulloyevna (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Ushbu maqolada yoshlarimizni har tomonlama yetuk va barkamol insonlar bo’lib kamol topishida ta’lim tarbiyaning o’rni va keng ko’lamli imkoniyatlar, bola shaxsida dunyoqarash asoslari, siyosiy, ahloqiy, estetik va boshqa ijtimoiy omillarni shakllantirish haqida so’z boradi.