O‘ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA KESIMNING GRAMMATIK VA SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Ibragimova Farangizxon (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Ingliz tili kesim ergash gapli qo'shma gaplarida bir qancha o'zbek tilidagi kesim ergash gapli qo'shma gaplar qoidasiga muvofiq kelmaydigan holatlar mavjud