AKSIYADORLIK JAMIYATLARI TOMONIDAN QIMMATLI QOG`OZLAR EMISSIYASI VA ULARNING JOYLASHTIRILISHI - Raxmatullayev Avazbek; Ibragimov G'anijon G'ayratovich (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Ushbu tezisda aksiyadorlik jamiyatlari tomonidan qimmatli qog`ozlar emissiyasi va ularning korxonalar uchun qay darajada muhimligi va O`zbekistondagi holati yoritilgan.