SOLIQ TIZIMINI RAQAMLASHTIRISH: IQTISODIY SAMARADORLIK VA SHAFFOFLIKNI TA’MINLASH OMILI - Davlatov Rustam Shodmonovich (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2026)
Ushbu tezisda soliq ma’muriyatchiligini raqamlashtirishning mazmun-mohiyati, uning iqtisodiy jarayonlarga ta’siri va O’zbekiston soliq tizimidagi joriy islohotlar tahlil qilinadi. Maqolada "xufiyona iqtisodiyot"ga barham berishda raqamli texnologiyalarning roli va soliq to’lovchilarga ko’rsatiladigan servis xizmatlarini yaxshilash masalalari yoritilgan.