SUN’IY INTELLEKTNING HAYOTIMIZDAGI TUTGAN O‘RNI - Eshonqulova Naimaxon Abdusattarovna (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt tushunchasi, uning paydo bo‘lish tarixi hamda zamonaviy jamiyat hayotidagi o‘rni haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, sun’iy intellektning ta’lim, tibbiyot, sanoat, iqtisodiyot va kundalik hayotdagi ahamiyati yoritib beriladi. Maqolada sun’iy intellektning ijobiy va salbiy jihatlari ham tahlil qilinadi.