ESHQOBIL SHUKURNING “BAHOUDDIN NAQSHBAND’’ DOSTONI HAQIDA - Muhayyo, Otaboyeva (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Maqolada Eshqobil Shukurning islom olamidagi Naqshbandiya tariqati asoschisi va rahnamosi Xo‘ja Bahouddin Naqshband hayotiga bag’ishlangan “Bahouddin Naqshband” dostoni haqida so‘z boradi. Dostonda buyuk allomaning tug’ilishi, butun hayoti yo‘li ilohiy kuch-qudrat bilan bog’liq ekanligi yozuvchi tomonidan go‘zal badiiy ifodalar, she’riy misralar orqali ochib berilgan.