ДАВЛАТ ХИЗМАТЧИСИНИНГ ШАХСИЙ РИВОЖЛАНИШИ ВА УНДА ОИЛА МУҲИТИНИНГ ТАЪСИРИ - Наврўзов Шухрат Кудратович (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Жамиятда тараққиёт ва барқарорликка эришишда давлат хизматчилари марказий ўрин тутади. Давлат идораларида фаолият кўрсатувчи мутахассислар сиёсий қарорларни амалга ошириш, аҳоли манфаатларини ҳимоя қилиш, ҳуқуқий базани ривожлантириш, макроиқтисодий дастурлар ишлаб чиқиш каби муҳим вазифаларни бажарадилар.