YANGI ASRDA ESTRADA XONANDALARINING RAQAMLI PLATFORMALARDA MUVAFFAQIYATI - Ergashev Shoxruz Rustamovich (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Mazkur maqola yangi asrda estrada xonandalarining raqamli platformalarda muvaffaqiyatini tahlil etadi. Raqamli texnologiyalarning rivojlanishi bilan, estrada musiqasi va xonandalarining ijodiy faoliyati yangi bosqichga ko'tarildi. Xonandalar endi o'z musiqalarini global auditoriyaga taqdim etishda, raqamli platformalar orqali keng imkoniyatlarga ega bo'lib, o'z muvaffaqiyatlarini oshirishga intiladilar. Maqolada raqamli platformalar, ijtimoiy tarmoqlar va striming xizmatlarining estrada musiqasining rivojlanishiga qanday ta'sir qilgani, xonandalar uchun qanday yangi imkoniyatlar yaratganligi haqida so'z boradi. Shuningdek, marketing strategiyalari, auditoriya bilan aloqalar va musiqaning ommalashishidagi yangi tendensiyalar haqida ham fikr yuritiladi.