O’ZBEKISTONDA RAQAMLI BANK XIZMATLARINI KENGAYTIRISH ISTIQBOLLARI - S.I.Shokirov (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda raqamli bank xizmatlarini kengaytirishning hozirgi holati, asosiy muammolari va istiqbollari tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalarning bank tizimidagi o‘rni, xalqaro tajribalar, shuningdek, mamlakatda bu yo‘nalishda amalga oshirilayotgan islohotlar yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish orqali moliyaviy xizmatlarning qamrovini oshirish va mijozlarga qulaylik yaratish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.