FOLKLOR VOSITASIDA BOLA NUTQIY FAOLLIGINI OSHIRISH - Madina Uktamovna Shukurova (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Maktabgacha ta’limda bola nutqini rivojlantirishga doir mashg’ulotlarni tashkillashtirishda amalga oshiriladigan ayrim vazifalarni belgilash.