KLINIK PSIXODIAGNOSTIKA: NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI - Sharapova Dildora Baxtiyarovna; Turambekova Anora; Nodirbekova Honzodabegim (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Maqolada klinik psixodiagnostikaning nazariy va amaliy asoslari, uning psixologiya va tibbiyot fanlari kesishgan sohasi sifatida dolzarbligi yoritilgan. Psixologik tashxis jarayonida qo‘llaniladigan metodlar, diagnostik vazifalar va ularning amaliyotdagi ahamiyati keng tahlil qilingan. Shuningdek, klinik psixodiagnostikaning zamonaviy ilmiy rivoji, biopsixososial yondashuvning ustunliklari hamda ruhiy salomatlikni ta’minlashdagi o‘rni ochib berilgan.