INTERDISIPLINAR YONDASHUVLAR HUQUQ TA‘LIMIDA: HUQUQNING BOSHQA FANLAR BILAN BOG‘LIQLIGI - Qarshiyeva Uljonoy Shokir qizi (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada interdisiplinar yondashuvlar hamda uning huquq ta’limiga ta’siri haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.