YENGIL ATLETIKACHILARNING CHIDAMLILIGINI OSHIRISH VA CHIDAMLILIKNI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA PSIXOLOGIK KO‘NIKMALARI - Xudoyqulov Raxmiddin Xudoyqul o‘g‘li (New modern researchers: modern proposals and solutions, 2025)
Yosh yengil atletikachilarning chidamliligini oshirish va psixologik ko‘nikmalarini rivojlantirish haqida fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek,yengil atletikachilarni qanday psixologik usullar orqali chidamliligini oshirish masalalari keltirib o‘tilgan.