UMUMIY PSIXOLOGIYADA EKSPERIMENTAL METODLARNING RIVOJLANISHI - Maxsimova Ozoda Madaminjon qizi (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Ushbu maqolada umumiy psixologiyada eksperimental metodlarning rivojlanishi haqida olib borilgan tadqiqotlar va amaliyotlar haqida keltirib oʻtilgan.Psixologiyaning rivojlanishi davomida,koʻplab maktablar va nazariyalar yuzaga keldi.Umumiy psixologiyada eksperimental metodlarning rivojlanishi. Umumiy psixologiyada eksperimentlarning keng qamrovda rivojlanib borishi katta ahamiyat kasb etadi.Har bir ilmiy tadqiqotlarni tajriba yaʼni eksperiment orqali aniqlay olamiz.Shuning uchun ham eksperimental psixologiya, eksperimental metodlar bularning barchasi samarali natija bera oladi, albatta.