OMON MATJON IJODIDA DINIY-AXLOQIY MAVZUNING BADIIY SINTEZI - Polvonnazarova Mashhura Shuxratovna (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Tezisda o‘zbek adabiyotining yorqin vakili Omon Matjoning asarlarida dinimizning o‘rni qay darajada ekanligi va uning asar badiiyatiga ta’sirini ko‘rib chiqamiz.