OILANING JAMIYATDAGI O’RNI, OILAGA YOSHLARNI TAYYORLASH - Rahimova Matluba (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Har qanday jamiyat taraqqiyotida oila va oilalar mustahkamligining o'rni beqiyosdir. Chunki tirik organizmning salomatligi uni tashkil qiluvchi har bir hujayraning sog'lomligiga bog'liq bo'lganidek, butun organizm o'z faoliyatini maqsadga muvofiq amalga oshirishida har bir hujayraning munosib o'rni bo'lganidek, oila ham davlat, jamiyat deb atalgan butun bir organizmni tashkil etuvchi hujayradir.