TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA MUSTAQIL ISHNI TO’G’RI TASHKILLLASHTIRISH - Beknazarova Moxiya kenjayevna (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Mazkur maqolada tibbiyot oliygohlarida talabalarning mustaqil ishlarini to‘g‘ri tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Mustaqil ta’lim tibbiyot ta’lim tizimining muhim qismi bo‘lib, talabalarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda muhim o‘rin tutadi. Unda mustaqil ishlash ko‘nikmalari, ilmiy izlanish olib borish, zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish va o‘z-o‘zini rivojlantirishning ahamiyati tahlil qilinadi.