ТURKISTОNDА TА’LIM TIZIMI UMUMIY HОLАTI - Tojiboyev Munavvarjon Numonjonovich (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Ushbu maqolada Turkiston o‘lkasida ta’lim tizimini umumiy jihatlari, statistikalar hamda umumiy holatlari haqida fikr yuritilgan.