KELGUSIDAGI XARAJATLAR VA TO‘LOVLAR UCHUN REZERVLAR - Jumayeva Gulnora (Prospects for innovative technologies in science and education, 2026)
Mazkur maqolada xo‘jalik yurituvchi subyektlar faoliyatida kelgusida yuzaga kelishi kutilayotgan xarajatlar va majburiyatlar uchun shakllantiriladigan rezervlarning iqtisodiy mohiyati, ularning zarurligi hamda buxgalteriya hisobida aks ettirilish masalalari yoritilgan. Shuningdek, rezervlarning moliyaviy natijalarga ta’siri va boshqaruv qarorlaridagi ahamiyati tahlil qilingan.