QO‘LDA KASHTA TIKISH SAN’ATI. TURLI XALQLAR KASHTADO‘ZLIGI - Shukrulloyeva Eliza Shahrulloyevna (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Ushbu maqolada qo‘lda kashta tikishning kelib chiqish tarixi,an’analari , turli xalqlar kashtado‘zlik san’ati tarixi haqida bayon etilgan .