ТОЛАНИ ТИТИШ ВА ТОЗАЛАШНИНГ БАЪЗИ МАСАЛАЛАРИ - Имомназаров Мирвохид; Р.Росулов (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Мақолада тўқимачилик ва йигирув корхоналарида тойланган толани титиш агрегатларидан сўнг, йигиришгача бўлган жараёнда толаларни тозалашнинг назарий тадқиқотлари асосида толанинг қия қувур бўйлаб харакатланишида майда ифлосликларнинг миқдори аниқланган.