STARTAPLAR UCHUN MUVAFFAQIYATLI MOBIL ILOVA G‘OYALARI - Yorqulov Shohinur Baxtiyor oʻgʻli; Mustafoyeva Anora Ulugʻbek qizi; Sharifjonova Durdona Malikjon qizi (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Ushbu maqolada startaplar uchun eng samarali va muvaffaqiyatli mobil ilova g‘oyalari haqida fikr yuritiladi. Mobil texnologiyalar tez sur’atlar bilan rivojlanayotgan bir paytda, bozorga kerakli, foydalanuvchilar muammosini hal qiluvchi va kreativ yondashuvga ega ilova yaratish — muvaffaqiyat kalitidir. Maqolada ilova g‘oyasi qanday tanlanishi, bozordagi ehtiyojlarni qanday aniqlash va foydalanuvchilar uchun qanday qiymat yaratish mumkinligi haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, real hayotda muvaffaqiyatga erishgan ba’zi mobil ilova misollari keltiriladi.