MAKTABGACHA TA’LIMDA RAHBARLIK FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHDA INNOVATSION BOSHQARUV TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Kuchmuradova Barnoxon Sobitaliyevna (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida rahbarlik faoliyatini takomillashtirishda innovatsion boshqaruv texnologiyalarining ahamiyati ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan yoritilgan. Tadqiqotda maktabgacha ta’lim tashkiloti direktorining boshqaruv kompetensiyasi, zamonaviy boshqaruv yondashuvlari hamda raqamli texnologiyalar imkoniyatlari tahlil qilinadi. Innovatsion boshqaruv texnologiyalarining ta’lim sifati, boshqaruv samaradorligi va tashkilot faoliyatini rivojlantirishga ta’siri asoslab beriladi.