HARAKATLANISHNI BOSHLASH VA YO'NALUSHNI O'ZGARTIRISH - Sultanov Xamid Muxarramovich (Prospects for innovative technologies in science and education, 2026)
Yo‘l harakati qoidalari, manyovr, burilish ko‘rsatkichlari, ustunlik, xavfsizlik masofasi, qayrilib olish, ogohlantirish signallari, yorug‘lik signallari (povorotniklar), yondosh hududlar, avtoturargohlar.