BOSHLANG‘ICH TA’LIM FANLARINI O‘QITISH SAMARADORLIGI VA PEDAGOGLARNI ATTESTATSIYADAN O‘TKAZISHNING METODIK AHAMIYATI - Hasanova Nargiza Abdurazzoqovna (Prospects for innovative technologies in science and education, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim fanlarini o‘qitish jarayonining samaradorligini oshirish omillari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar hamda pedagog xodimlarni attestatsiyadan o‘tkazish tizimining ta’lim sifati bilan uzviy bog‘liqligi tahlil qilinadi. O‘qituvchining kasbiy kompetensiyasi, metodik mahorati, innovatsion faoliyati va baholash tizimining o‘quv natijalariga ta’siri ilmiy-nazariy jihatdan asoslanadi. Shuningdek, amaliyotda uchraydigan muammolar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar beriladi.