PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA DUAL TA’LIMDAN FOYDALANISHNING NAZARIY JIHATLARI - Robiyaxon Abdusamad qizi, Nosirova (Prospects for innovative technologies in science and education, 2025)
Kasbiy ta’lim jarayoni uzluksiz davom etuvchi, muntazam rivojlanib, raqamli texnologiyalar integratsiyasi, ishlab chiqaruvchilar, mehnat bozori talablaridan kelib chiqib takomillashib boruvchi tizim bo‘lib, u mamlakatimiz ijtimoiy-iqtisodiy hayotida raqobatbardosh o‘rta bo‘g’in kadrlar tayyorlash funksiyasini bajarib kelmoqda. Ushbu maqolada dual ta’lim tushunchasi, mazmun mohiyati va professional ta’lim tizimida dual talimning tashkil etishning ahamiyati hamda xorijiy tajribadan samarali foydalanish bo‘yicha so‘z yuritildi.