YEVRIPIDNING “MEDEYA” TRAGEDIYASI AYOL OBRAZI. - Mutalibova, Muxtaram (Recent scientific discoveries and methodological research, 2024)
Ushbu maqolada Yevripidning “Medeya” tragediyasidagi obrazlar, xususan, Medeya obrazining murakkabliklari va qahramonlar haqida so‘z boradi.