KORXONADA RAQAMLI MARKETING VA SUN’IY INTELLEKTNI QO‘LLASHNING O‘RNI - Xolmurodov Murjodjon (Recent scientific discoveries and methodological research, 2025)
Ushbu tezisda zamonaviy korxona boshqaruvida raqamli marketing vositalaridan foydalanish jarayonlari va sun’iy intellektning marketing strategiyalariga integratsiyasi tahlil qilinadi. Tadqiqotda korxonalarda raqamli texnologiyalar joriy etilayotgan jarayonlar, ma’lumotlarga asoslangan qarorlar qabul qilish usullari, SI asosida mijozlar xatti-harakatini tahlil qilish va marketing operatsiyalarini avtomatlashtirishning amaliy natijalari o‘rganilgan. Olingan ma’lumotlar raqamli marketing va SI integratsiyasi korxonada raqobatbardoshlikni oshirish, xizmat ko‘rsatish sifatini yaxshilash va strategik boshqaruv jarayonlarini takomillashtirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.