SUN’IY INTELLEKT ORQALI TIL O‘RGANIShNING IMKONIYATLARI - Jamila, Rustamova (Recent scientific discoveries and methodological research, 2025)
Ushbu maqola sun'iy intellekt (SI) texnologiyalarining til o‘rgatish jarayonidagi imkoniyatlarini tahlil qiladi. Sun'iy intellekt yordamida ta'lim tizimi qanday shaxsiylashtirilgan, interaktiv va samarali bo‘lishi mumkinligi ko‘rsatilgan.