TO‘QUVCHILIK TO‘GARAKLARINI TASHKIL ETISHDA IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILARNING HAR BIRIGA ALOHIDA YONDASHISH - Aziza Akmalovna, Sultanova (Recent scientific discoveries and methodological research, 2025)
Bugungi kunda respublikamizning to‘quvchilik sanoati kundan-kunga rivojlanib va taraqqiy etib bormoqda. Sanoat korxonalarida ishlab chiqarilayotgan to‘quvchilik tovarlari assortimenti kengayib, sifati esa yaxshilanib bormoqda. Ushbu maqolada to’qilgan kiyimlar va uni ishlab chiqarish, toqilgan kiyimlarning xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan.