XALQ OG‘ZAKI IJODI MEROSIDA MILLIY QADRIYATLAR VA TA’LIM-TARBIYA TAHLILI - Olimjonova Ziynat Bobomurod qizi; Keldiyorova Sevinch Husniddin qizi (Recent scientific discoveries and methodological research, 2025)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodining pedagogik jihatdan ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, xalq og‘zaki ijodi orqali yosh avlodga milliy qadriyatlar, axloqiy me’yorlar va til boyligini yetkazishdagi pedagogik afzalliklarni ilmiy asoslar bilan yoritadi.